Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © AP

Onze tennisexpert ziet dat het definitieve adieu van Kim Clijsters amper voor een rimpeling zorgde in de internationale tennisvijver

TennisKim Clijsters stopt haar comebackpoging. “Niet meer combineerbaar met mijn gezinsleven”, aldus de viervoudige grandslamwinnares. Ze wil zich nu focussen op haar kinderen en nieuwe avonturen. Voor onze tennisvolger en ex-prof Filip Dewulf is het nieuws geen verrassing. “De ‘Kimback’ lag al een tijdje op apegapen.”

15 reacties

  • Lucien Mertens

    2 jaar geleden
    Wel, ze heeft het hoe dan ook geprobeerd om haar bedrijf te redden, en dat getuigt zeker van moed. Vooral ook omdat Vlaamse supporters heel graag hun eigen sportlui de grond inboren, in tegenstelling tot onze zuiderburen die veel trouwer zijn aan hun idolen. Moed dus.
  • Jeffrey Meykens

    2 jaar geleden
    Ze had ongetwijfeld gedacht dat haar talent voldende was om terug op wereldniveau te kunnen spelen maar is snel met de voetjes terug op de grond gezet! Met enkel talent kom je er echt niet, fysieke en mentale paraadheid is noodzakelijk om op dat niveau wedstrijden te winnen en dat ontbrak. Véél succes met de nieuwe dingen die je pas kruisen Kim!
  • Hugo Wouters

    2 jaar geleden
    Kim was een toptennister en wij zouden moeten begrip hebben voor haar beslissing om toch nog opnieuw te willen tennissen op haar 36 ste. Echter kwam de pandemie Corona daar roet in het eten gooien. In de enkele matchen die zij speelde tegen veel jongere tegenstrevers verloor zij wel maar bood wel weerstand en won zelfs enkele spelletjes. Dat zij er nu definitief een punt achter zet is haar persoonlijke beslissing en wij hoeven daar geen negatieve commentaar op te hebben. Succes nog Kim
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    Zal wel combinatie van factoren geweest zijn, tennissport is een individuele sport, altijd alleen op reis of met trainer en kine. Is geen teamsport waar alle kosten gedragen worden door het team. Als je alles zelf moet bekostigen moet je al goeie sponsors hebben en die sponsors willen resultaten zien, als er niet meer kan gewonnen worden is de naam alleen niet genoeg.
  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    Het verstand heeft gezegevierd. Wijze beslissing.