.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Huisanalist Tom Boonen meent dat Jumbo-Visma niet alles vertelt over Wout van Aert: “Ik geloof nooit dat ze hem in een volledig dienende rol zullen duwen”

WielrennenWat mogen we verwachten van Wout van Aert in Parijs-Roubaix? Onze huisanalist Tom Boonen geeft hem het voordeel van de twijfel: “Hij is sowieso 100% gezond. Jumbo-Visma kan hem aan de start brengen als niet-favoriet. Dat is een kaart waarmee ze moeten spelen.”

20 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Jan Lanclus de compleetste renner van het ogenblik is mvdp , 221 zege's als prof.
  • Kris Moernaut

    2 jaar geleden
    Voor wout fans is het altijd zoeken naar uitvluchten en alles goed te praten en te keren en verdraaien door mvdp als rode lap voor een stier te gebruiken. Waarom toch ? Die jongen heb je nog nooit op één verkeerde reactie kunnen betrappen, niet goed genoeg is gewoon niet goed genoeg altijd eerlijk. Zijn beiden attractieve renners al vind ik mvdp iets meer intuitief koersen wat net dat extraatje is
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Als je een gans jaar op jaarbasis zeer regelmatig bent en eerste staat in het klassement van de eendagswedstrijden en als derde in het algemeen uci klassement , en daarbij ook ploegmaats aan winst helpt ben je zeker geen zandstrooier !
  • Jan Lanclus

    2 jaar geleden
    compleetste renner van deze generatie en hij zal niet teleurstellen.
  • Jan Jansens

    2 jaar geleden
    Hij zou niet mee doen als hij denkt dat hij niet kan winnen.