Maxime De Winne
Volledig scherm
PREMIUM
Maxime De Winne © christelle verstraete

‘Familie’-acteur Maxime De Winne weerlegt kritiek op plot rond rolstoelgebruiker: “Wij vinden niks uit dat niet waar is”

TV“Dit is pijnlijk”, “boerenbedrog” en “geeft valse hoop”. Kijkers reageren heftig op de nieuwe verhaallijn rond Quinten in ‘Familie’. De rolstoelgebruiker gaat in de soap deelnemen aan een medisch experiment in de hoop om opnieuw te kunnen lopen. En dat ondanks zijn dwarslaesie. Is zo’n herstel wel mogelijk? Acteur Maxime De Winne (44) dient de twijfelaars van antwoord. “Er zal in ‘Familie’ niks gebeuren wat in het echt ook niet kan.” 

2 reacties

  • Louis Lefebre

    2 jaar geleden
    Dit is een serie en dus fictie hoe geloofwaardig is dit, daar heeft ook iedereen al met elkaar het bed gedeelt dus niet voor echt aanzien.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Zo kun je wel altijd iets vinden om commentaar op te geven. De wetenschap is al jaren bezig om mensen terug te kunnen laten stappen dus waarom niet gebruiken op tv? Er wordt toch gezegd dat het een risico en een experiment is. Dus wat is het probleem? Tis toch ook voor spanning te ontwikkelen want gaat het lukken? En krijgt hij het geld bij elkaar? Daar draait het om.