Tesla-CEO en SpaceX-oprichter Elon Musk
Volledig scherm
Tesla-CEO en SpaceX-oprichter Elon Musk © AFP

Verwijst Elvis Presley-hit ‘Love Me Tender’ naar volgende stap van Elon Musk om Twitter over te nemen?

Met Elon Musk weet je het nooit zeker, maar een tweet verwijst mogelijks naar een volgende stap in zijn plan om sociaal netwerk Twitter over te nemen. Na Musks bod activeerde de raad van bestuur van het bedrijf namelijk een gifpil om een vijandelijke overname moeilijker te maken.

7 reacties

  • Robert Vranken

    2 jaar geleden
    Twitter en Facebook 'links' ?! … grapje zeker. Of men kent het verschil tussen 'links' en 'rechts' niet - dat zal het zijn. Slimmekes. En wat Musk betreft, die denkt enkel aan 'hebben, hebben, hebben. Als een groot kind. De Twitter en Facebook gebruikers zijn gewaarschuwd.
  • Tom De Vilder

    2 jaar geleden
    Iedereen die beweert dat Twitter en Facebook links zijn, moet eens naar de bagger kijken die de zogenoemde linkse rakkers dagelijks over zich heen krijgen. Beide bedrijven hebben gedragscodes en ze hebben alle moeite van de wereld om alle account die deze schenden ook effectief te bestraffen. Wanneer een rechts figuur dan toch eens gestraft wordt, wordt dat telkens voorgedaan als een aanval op de vrije meningsuiting. Vrije meningsuiting heeft ook grenzen en één daarvan is bvb liegen.
  • Nico Lietaert

    2 jaar geleden
    Twitter? Wat is dat? Heb je dat nodig om in leven te blijven?
  • Filip Vanlaeken

    2 jaar geleden
    Feit is dat Twitter en Facebook de vrije meningsuiting een erg linkse slag geven, beetje zoals de pers in België. Gelukkig zijn er Robin Hoods die links beschermen tegen zichzelf.
  • wim CLAES

    2 jaar geleden
    Propaganda kanaal nu in handen van Vanguard, de grootste aandeelhouder van Pfizer. Geef het propandakanaal dan maar aan musk, we krijgen ons nieuws al gefilterd genoeg binnen.