REACTIES. Kompany en Van Crombrugge willen de moed niet laten zakken: “Ik wil geen gezever, dit moet brandstof zijn”

Croky CupGeen tiende beker voor Anderlecht, wel een vierde voor AA Gent. Bij paars-wit was de ontgoocheling groot, al probeerden sommigen de schouders niet al te veel te laten zakken. Trainer Vincent Kompany en doelman Van Crombrugge op kop: “Laat dit maar goed pijn doen, want van deze momenten leren we het meest.”

18 reacties

  • Nadine Torrekens

    2 jaar geleden
    Verdiende overwinning van Gent, had wel liever de overwinning voor RSCA maar het is nu zo. @ Hans Willems, club heeft al meerdere keren een plaatsje had achter RSCA of ben je dat vergeten? 😉
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Net na Brugge Albert? Een straat achterstand ja! Waar is de fiere ploeg van vroeger naartoe? Er was gisteren 1 veldspeler en 1 goalie van Anderlecht die boven de middelmaat uitstak, de ene heeft jaren in Brugge gespeeld. Soms deed het pijn aan de ogen om te zien, triestig. En geen enkele doelkans van Mauve kant, buiten dat tikje van Verschaeren. Triestige finale.
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Ja Albert. Dikke miserie zelfs. Denk je nu ‘echt’ dat het beter gaat gaan met Kompany als trainer? In 3 jaar, want zolang is hij al trainer hé!, zie ik amper verbetering! Enkel minder eigen jeugd, die dan ook nog minder doorbreken!!
  • wim helsen

    2 jaar geleden
    De fysieke paraatheid van onze Belgische clubs is toch bedroevend te noemen de laatste jaren. Geen enkele club kan Europees meer mee. Op fysiek vlak, handelingssnelheid, staan we achteraan de rij en het wordt alleen maar erger. De trainer zien het niet en de spelers willen er niks aan doen want zo verdien je makkelijk geld natuurlijk. Gent, anderlecht of andere zullen snel uitgeschakeld zijn...
  • Kurt Boeckaert

    2 jaar geleden
    Wat een reacties hier van op en top Anderlecht “kenners”?! Ja, ze huren steeds spelers om t volgende seizoen opnieuw te moeten bouwen. Maar om spelers te kopen hè je geld nodig en dat is er (nog) niet. Met Kompany hebben we een jonge beginnende trainer in huis, maar er is mooie vooruitgang, in het spel en in de resultaten! En wees maar heel zeker en overtuigd dat we terug aan de top van het Belgische voetbal zullen geraken! En dit duurt geen jaren meer! Integendeel!! En dit MET Kompany !!!