‘Blind getrouwd’-koppel in verwachting van eerste kindje

“Grote avonturen beginnen klein.” Met die woorden - vergezeld van een papfles-emoji - kondigde het ‘Blind getrouwd’-koppel Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans op Instagram aan dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje.

mtm

“Tijd om die werkkleren terug boven te halen om aan de babykamer te beginnen, want wij zijn heel blij om jullie te kunnen vertellen dat we in september ons eerste kindje verwachten”, zo schreef het koppel op Instagram. “Na een hel(s)e verbouwing wisten we zeker dat we een topteam waren en dus wagen we ons nu samen aan het grootste avontuur. Bye bye slaap, welkom klein wonder.”

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans namen in 2020 deel aan het vijfde seizoen van het VTM-programma ‘Blind getrouwd’. Ze bleven toen als enige koppel samen, maar moesten omwille van corona wel onmiddellijk samen in lockdown - wat toch voor wat spanningen zorgde. Zeker omdat ze tegelijkertijd ook nog eens aan het verbouwen waren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer