Junior Planckaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert. © VRT

GEZIEN? ‘Junior op zoek naar de liefde’: “Zelfs de protagonist leek er geen goesting in te hebben”

TVJunior Planckaert is aan een kersvers avontuur op Eén begonnen: een zoektocht naar een nieuwe vriendin. Onder begeleiding van z’n familie en psychologe Sarah Van Pelt probeert hij z’n hart opnieuw open te stellen in de hoop de ware tegen het lijf te lopen. Een beetje zoals ‘De Bachelor’ dus, maar dan zonder luxevilla’s, rode rozen en cocktailparty’s. Heeft ‘Junior op zoek naar de liefde’ meer om het lijf dan een doorsnee date van Fabrizio Tzinaridis? “Op het einde volgde de meest stuntelige verwelkoming ooit in een datingshow.”

27 reacties

  • PAUL NEVELSTEEN

    2 jaar geleden
    Ik wens Junior veel succes in zijn zoektocht naar zichzelf. Dt is het allerbelangrijkste, als hij zichzelf weer teruggevonden heeft, wat de liefde betreft, zal de rest wel vanzelf komen. Ik ben alleen een beetje bang dat hij door z'n familie gepuchd zal worden om een lief aan 't programma over te houden. Maar échte liefde valt niet te dwingen!... Dus Junior, niks forceren hè man.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Er staan cameras bij. Geef een mens eens een beetje krediet aub.
  • Georgette Vanoverbeke

    2 jaar geleden
    Ik zou nooit in de familie willen wonen ,Eddie en zijn vrouw zwijgen geen moment en zo vlug babbelen ,nooit géén beetje rust .
  • DANNY WITTEVRONGEL

    2 jaar geleden
    Wat een rotzooi is dat toch hele dagen op die TV.
  • Jean Pierre Deblieck

    2 jaar geleden
    Datingprogramma ‘s boeien mij niet, dus volg ik ze niet. Chateau Planckaert daarentegen vond ik aangenaam om te zien. Waar maken sommigen zich druk over? Als je één bepaald programma niet leuk vindt, is een ander een klikje op de afstandsbediening verwijderd. Ik wens Junior veel succes.