Charles De Ketelaere en Joshua Zirkzee.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere en Joshua Zirkzee. © Photo News

De Ketelaere en Zirkzee duiken op in lijstje tussen Haaland en Vinicius Jr.: “Belgische competitie heeft serieuze inhaalbeweging gemaakt”

VoetbalBelgië als opleidingsland. De Jupiler Pro League als springplank naar de top. Drie van Europa’s meest productieve jongeren zijn actief in onze competitie. “Wie in België goeie statistieken bij elkaar voetbalt, komt in het vizier van de grote clubs”, weet ook assistent bij onze nationale U21 Thomas Buffel.

10 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    De Jupiler league is een van de zwakste competitie helaas ...! Hier zijn die allemaal top tot ze in het buitenland gaan ...🙄 En het arbitrage en de var in België 👎
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Mooi, 2 spelers van Anderlecht die door Kompany beter werden gemaakt. Vorig jaar deed hij hetzelfde met Nmecha. Jonge talenten willen graag naar Anderlecht komen om onder Kompany hun carrière te lanceren.
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Hier bepaald men wie waar eindigt, elders is dat enigzins anders. Abitrage is fake en dat weet de internationale bond ook alleen willen velen ons wat anders doen geloven ( de meeste verslagen van Belgische competitie zap ik weg )
  • Jean DE BRUYNE

    2 jaar geleden
    Laat me niet lachen jullie zijn nog eentje vergeten Noa lang nog zo n prachtig talent voor in buitenland in tribune
  • marc castermans

    2 jaar geleden
    Zirkzee heeft in geen enkele topwedstrijd iets gepresteerd. Volkomen overroepen speler.