Met deze nieuwe wapens moeten de Russen gestopt worden

Oekraïne vraagt sinds een paar weken met aandrang om meer zwaar oorlogsmaterieel om de nieuwe Russische aanval in het oosten van het land af te slaan. Steeds meer westerse landen gaan in op die vraag. De eerste wapens kunnen deze dagen in Oekraïne aankomen.

25 reacties

  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    2 jaar geleden
    Die bewapening had men moeten starten van zodra de Russen hun soldaten begonnen te installeren langs de Oekraïense grenzen. Ook een NAVO-troepenmacht had men daar toen moeten legeren. Zo had men veel miserie kunnen voorkomen. Nu is het dweilen met de kraan open.
  • J. Platsteen

    2 jaar geleden
    Volledig akkoord met Peter Coolen. Ukraine is een goudmijn voor de wapenindustrie van de VS. Ook voor de Zelenski clubgenoten: de oligarchen met dubbel paspoort. Michel supportert niet voor niks voor Oekraïne.
  • Toni Van Belle

    2 jaar geleden
    Ben ik nu de enige die dit alles niet snapt? Ik begin meer en meer de denken dat zowel Rusland ,Europa en VS gewoon Oekraïne als speelplein zien voor hun speeltjes. Rusland gebruikt enkel versleten tuig uit de jaren 70. Terwijl ze hun high tec niet eens gebruiken. En alle soldaten komen uit Siberië, kannonenvlees en kunnen zonder verpinken gemist worden. Tis gewoon een spelletje schaak maar met mensenlevens.
  • Ivan Epis

    2 jaar geleden
    Bedankt Peter toch nog iemand die de waarheid gesproken heeft
  • Ivan Epis

    2 jaar geleden
    Bedankt Peter toch nog iemand die de waarheid spreekt hier