Commotie in ‘The Masked Singer USA’: juryleden verlaten podium na onthulling ‘Jack in the Box’

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer USA’ zorgt commotie. In de Amerikaanse editie wordt ‘Jack in the Box’ ontmaskerd. In het pak blijkt Rudy Giuliani te zitten, oud-burgemeester van New York en advocaat van voormalig president Donald Trump. Juryleden Ken Jeong en Robin Thicke verlaten uit protest het podium. Het raakte eerder al bekend dat Giuliani meedeed aan de spelshow, maar woensdagavond verscheen de aflevering pas op televisie.

5 reacties

  • Peter Berg

    2 jaar geleden
    Duidelijk dat er geen voorwaarden meer zijn om op tv te komen. Als je ziet wat voor uitschot dit is... Hij moet hier waarschijnlijk aan deelnemen voor het geld want er is nog een 1,3 miljardproces op komst vanwege de Dominion stemcomputers.
  • Karla Desmet

    2 jaar geleden
    Het is niet omdat iemand niet grag gezien wordt, dat hij aan zo'n spelprogramma niet zou mogen meedoen. En als jurylid moet je de persoon aan het spelprogramma linken, niet aan zijn privé of professioneel leven. Ik snap ook niet waarom je als jurylid zou willen opstappen omdat je de persoon in het pak niet mag. Blijf professioneel, ee. Enfin, dat denk ik er van.
  • rafael van nuffelen

    2 jaar geleden
    Dat kan je wel verwachten als je in een jury zit bij een programma van Fox! Het zou meer verrassend zijn als er een democraat in het pak zat, maar dan hadden ze geen kijkers meer...
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Het zoveelste opgezet spel zeker? Alle media zullen het er over hebben, het programma krijgt massa’s aandacht … en dat is simpelweg de bedoeling. Goeie marketingstunt.
  • Tamsin Andersen

    2 jaar geleden
    Dan moeten de 2 juryleden opstappen uit de hele show, want het zijn de organisatoren die verantwoordelijk zijn voor Giuliani’s deelname. Maar zijn ze politiek correct genoeg om dit goedbetaald jobke te laten vallen en ook nog schadevergoeding te moeten betalen ? Natuurlijk niet. Ze zijn graag woke als het hen niks kost.