Musk kan 25 miljoen Tesla-aandelen voor 70,01 dollar, terwijl die bijna 1.000 dollar per stuk waard zijn.
Volledig scherm
Musk kan 25 miljoen Tesla-aandelen voor 70,01 dollar, terwijl die bijna 1.000 dollar per stuk waard zijn. © REUTERS

Elon Musk heeft zicht op bonus van 23 miljard na goede resultaten Tesla

Miljardair Elon Musk, die nu al de rijkste man ter wereld is, kan dankzij de goede resultaten van het door hem geleide Tesla nog 23 miljard dollar (21,2 miljard euro) rijker worden. Tesla behaalde een aantal mijlpalen die Musk recht geven op een fikse beloning.

9 reacties

  • Pierre Vaneylen

    2 jaar geleden
    Met dank aan "Europa" dat ervoor gezorgd heeft dat er meer te verdienen valt met gebakken lucht (co2) in plaats van met produceren. Om die manieer wordt gans de economie genekt, binnekort zullen we na de immigratiecrisis, de energiecrisis de voedselcrisis aan de lijve ondervinden. De bedrijven en onze economie worden in een dwangbuis geperst.
  • Miguel Leboucq

    2 jaar geleden
    Wat is het nut van zoveel geld te hebben als je zelfs geen tijd hebt om ervan te genieten?
  • Norbert Bauwens

    2 jaar geleden
    Die man heeft gewerkt en geeft werk aan duizenden andere mensen. Die mag dat voor mijn part hebben en nog meer ook dan kan hij nog meer werkgelegenheid scheppen.
  • Geert Tamsyn

    2 jaar geleden
    Van mij mag hij dat krijgen, als we straks allemaal elektrisch rijden, en dat is meer dan ooit noodzakelijk, dan is het dankzij hem.
  • jos vermeiren

    2 jaar geleden
    Hij krijgt niet het geld. Hij heeft het recht om aandelen bij te kopen van het bedrijf dat hij zelf heeft opgebouwd, aan een vroeger afgesproken prijs die toen heel redelijk was. Als hij ooit die aandelen verkoopt heeft hij winst. Maar dat geld komt van iemand die zijn aandeel wil kopen. Musk is blijkbaar ook de best geplaatste persoon ter wereld om geld nuttig te spenderen. Zonder Tesla zouden VW en co geen drang gevoeld hebben om te electrificeren, geen spaceX dus Soyuz.