In Groot-Brittannië mag je enkel plassen tegen het rechter achterwiel.
Volledig scherm
In Groot-Brittannië mag je enkel plassen tegen het rechter achterwiel.

Van ontbloot bovenlijf tot seks met (!) je auto: dit zijn de meest bizarre verkeersboetes ter wereld

Van het verbod op het rijden met ontbloot bovenlijf tot het dragen van teenslippers en het scheuren door een plas om voetgangers nat te spatten: dit zijn de vreemdste verkeersboetes wereldwijd.

18 reacties

  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Je moet wel een huisarts van zeer laag allooi zijn wanneer je midden in een telefoongesprek de communicatie verbreekt zonder tekst en uitleg. En dat terwijl aan de andere kant van de lijn iemand met nóg meer kennis van de medische literatuur terzake je op indringende wijze verzoekt iemand met ademnood 100 meter verderop te komen helpen.
  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Huisartsen zouden verplicht moeten worden gesteld gevolg te geven aan oproepen voor huisbezoeken aan patiënten binnen een straal van 20 km. Met name in geval van hoogdringendheid. Zoals bijvoorbeeld ademhalingsproblemen. Verdient absolute topprioriteit. Huisartsen die dit vertikken te doen moeten op staande voet uit hun beroep worden gezet
  • Tony Van Velthoven

    2 jaar geleden
    Ehhh… lees ik nu goed, in Oklahoma een wet die verbiedt om seks te hebben MET je auto ? Moet dat niet zijn IN je auto ?
  • Willy van craen

    2 jaar geleden
    Geen sex in de wagen? Ik denk dat je een dorp vol hebt van zij die het wel gedaan hebben en meerdere keren. Als jonge knol (18 j) had ik een 2pk station type in orde gebracht met gordijnen en andere en daarin goed geleeft. Zalige tijden.
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Inderdaad Wim het is niet verboden met teenslippers. En Sanne ik draag in de auto vaak een baseball pet gewoon om de zon uit mijn ogen te houden. Dus waarom moet dat verboden zijn, en moslima's met een hoofddoek dan? Dat je geen hoofdtelefoon of oortjes in moet doen met muziek is een ander Verhaal.