Johnny Logan blikt in Story terug op z'n overwinningen op het Songfestival.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Logan blikt in Story terug op z'n overwinningen op het Songfestival. © Getty Images

INTERVIEW. ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan kritisch over Songfestival: “Niet meer wedstrijd waar ik deel van uitmaakte”

CelebritiesVlaanderen hield al jaren van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan (bijna 68), maar sinds zijn passage als Edelhert in ‘The Masked Singer’ is de liefde nog groter. En die is overigens wederzijds: de drievoudige winnaar van het Eurovisiesongfestival vertoeft de komende tijd meer dan ooit in ons land. “Ik draag Belgen een warm hart toe, ze hebben me altijd gesteund”, vertelt hij. Tijdens dit uitvoerig gesprek blikt hij terug op z’n Songfestival-winst en het succes van ‘The Masked Singer’, maar ook over de dieptepunten van z’n leven. “Na de dood van m’n vader vluchtte ik weg in de drank.”

18 reacties

  • Mario Adams

    2 jaar geleden
    Je kan niets uit 1980 gaan vergelijken, met 2022. Het waren toen betere tijden. Er was een heel andere mentaliteit. Het leven was eenvoudiger.
  • Marina Sempels

    2 jaar geleden
    Vroeger konden ze nog zingen en dan nog met een live orkest en kan kon je de liedjes nog meezingen die liedjes bleven hangen nu moet je alleen heel hard kunnen schreeuwen en je weet het jaar daarop al niet meer wie gewonnen heeft vorig jaar echt triestig
  • dirk belis

    2 jaar geleden
    Kijk daar al jaren en jaren niet meer naar.Songfestival is een grote klucht geworden.Het draait zelfs niet meer om het beste lied of zangkunst. Pure show om kijkcijfers en sociale media bekendheid.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Dit jaar is het vooraf bekend wie wint,dus weinig waarde.
  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Dit jaar wint Oekraine vanwege de omstandigheden , niet omwille van het beste lied .