Junior Planckaert en Christa
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert en Christa © Kristof Ghyselinck

Moeder en zoon Planckaert over zijn zoektocht naar de liefde: “Bij elke relatie dacht Junior: wat zal het nu weer zijn?”

BVMoeders, zet uw dochters voor de buis, want Junior Planckaert (29) is op vrijersvoeten. Met het Eén-programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ schakelt de jongste van Eddy en Christa een amoureuze versnelling hoger. Maar vooraleer de felbegeerde Planckaert-telg zijn hart wegschenkt, maakt hij samen met zijn moeder de balans op. “Je moet al héél verliefd zijn om al die verleidingen van tegenwoordig te weerstaan.”

12 reacties

  • Saskia Jongen

    2 jaar geleden
    Leuk programma maar die psychologe in het programma heeft totaal geen meerwaarde
  • luc van duyse

    2 jaar geleden
    Dit is in eerste instantie een amusementsprogramma dat verschillende invalshoeken nodig heeft. Dus ja , ook de familie komt in beeld. Ik vind het ontspannend en goed gemaakt. De Planckaerts zijn gewoon zalige mensen om te observeren.Ook al zijn de beelden gemanipuleerd om er een "mooi" programma van te breien. Iedereen kan op dat moment ook op Canvas terecht !
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Alle respect voor die familie, harde werkers en de Planckaerts hebben ze bewezen dat ze als een blok achter elkaar staan. Maar het mag ook gezegd dat onder die jongste véél te véél eieren gelegd worden. Beetje te verwend en het zou geen kwaad kunnen die eens goed op zijn plaats te zetten. Blijven parasiteren kan niet. Zo een onbenullig programma maakt de zaak enkel erger.
  • Sonja Van de Sype

    2 jaar geleden
    Maar mensen toch. Dit is een tv programma waar de Planckaerts aan verdienen meer moet je daar niet achter zoeken.
  • Linda MOENS

    2 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dat de VRT zich zo kan verlagen aan dergelijk platvoers programma, beschamend is het, mijn achting in de VRT heeft een knauw gekregen. Beste programmamakers gooi het a.u.b. over een ander boeg, blijf a.u.b onderhoudende programma's maken !