Protest op gemeenteraad Boortmeerbeek na de fusieplannen met Mechelen
Volledig scherm
Protest op gemeenteraad Boortmeerbeek na de fusieplannen met Mechelen © Vertommen

Opnieuw protest in Boortmeerbeek tijdens gemeenteraad van de laatste kans: “Leg de fusieplannen in de koelkast en begraaf die”

BoortmeerbeekOp het gemeenteplein in Boortmeerbeek verzamelde maandagavond weer een grote menigte om te protesteren tegen de fusieplannen. Het zou de gemeenteraad van het decennium worden. Het F-woord heeft namelijk een andere betekenis gekregen in Boortmeerbeek. Niemand die nog een fusie wil.

9 reacties

  • Johnny Winnepenninckx

    2 jaar geleden
    Ongelooflijk dat het huidige bestuur niet wil bevestigen om niet met Mechelen in zee te gaan. Ondanks de vraag van het merendeel van de bevolking, dat was gisteravond meer dan duidelijk. Dan is er maar 1 oplossing naar de stembus om hen af te straffen.
  • Dirk Sonck

    2 jaar geleden
    Dit is weeral een mooi schoolvoorbeeld van hoever de OVLD van de mensen staat. Ze weten niet meer wat er leeft en denken dat ze zomaar wat kunnen beslissen. En dan staan ze stomverbaasd naar de verkiezingsuitslag te gapen en weten ze niet waarom extreem rechts if extreem links het zo goed doen.
  • Nicole Vleminckx

    2 jaar geleden
    Wanneer je als partij fusieplannen hebt, dan zeg je dat voor de verkiezingen zodat de kiezer over je kan oordelen of is dit de nieuwe politieke cultuur.
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Derua moet nu haar conclusies voor zichzelf trekken en opstappen. Het vertrouwen in de burgemeester is weg, het bestaat niet meer. Ze heeft bewezen dat ze onbekwaam is en niet opgewassen tegen een taak als burgemeester. Stap dus op ! Vele inwoners zullen dat appreciëren.
  • Michael Van Acker

    2 jaar geleden
    Gelukkig wonen we in een democratie. Stel je voor dat 2 gemeenteraden zomaar beslissen over een fusie.