Premier Alexander De Croo.
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo. © Photonews

ONZE OPINIE. U mag het eens zeggen, aldus de regering-De Croo. Maar gaat men u ook volgen? Kleine kans

U mag het nu eens zeggen. Zo belooft de regering-De Croo. Over waar het met ons land heen moet. “De wereld zit niet te wachten op fundamentele discussies over de organisatie van ons land”, zei Alexander De Croo (Open Vld) op zijn partijcongres zaterdag. Om ons op maandag te waarschuwen dat “als wij ons niet bemoeien met politiek, de politiek zich met ons bemoeit”. 

84 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Die man is een geboren leugenaar, weet meestal niet niet vanwaar de wind waait en zal nooit enige verantwoordelijkheid nemen . Net zoals zijn papa. Alleen zoveel mogelijk verdienen en de schuld in andermans schoenen schuiven als het misloopt, zo is hij opgevoed door papa.
  • Werner Achterbroek

    2 jaar geleden
    Die is toch niet verkozen door het volk.
  • ROGER MOERENHOUT

    2 jaar geleden
    Ik heb meegedaan... vergde veel geduld want je moet vooraleer je gedacht te kunnen zeggen uren schoolse retoriek doorworstelen. Ik heb me erbij neergelegd dat ze geen rekening gaan houden met die voorstellen. Wat ze zeker niet gaan doen: de politieke en administratieve structuur van dit land tot 1/3 van de huidige terugbrengen. Zou meteen kostenplaatje verlagen en stap richting efficiënt overheidsbestuur betekenen. Maar al die goed betaalde politieke mandaten afschaffen? Nee gaan ze niet doen!
  • Paul Hendriks

    2 jaar geleden
    De kiesplicht vervangen door kiesrecht, zou enorm veel veranderen.
  • Gerard Teeuws

    2 jaar geleden
    Onze opinie zijn de verkiezingen.