Vijf Reuzegomverdachten
Volledig scherm
PREMIUM
Vijf Reuzegomverdachten © Belga / Photo News

Reuzegommers riskeren tot vijf jaar cel: “Ze vertellen hún waarheid, niet dé waarheid”

“Je liegt al van bij het begin”, schreeuwt Sanda’s vader naar een Reuzegommer. De tweede dag van het proces over de dood van Sanda Dia werd er één vol onduidelijkheden, frustraties en emoties. De zeven resterende Reuzegommers werden verhoord, en de 18 beklaagden kregen te horen wat ze riskeren: celstraffen van 1,5 tot 5 jaar.

28 reacties

  • Nicole Thijs

    2 jaar geleden
    Brn eens benieuwd of de heren zo wie zo een straf zullen krijgen. Als je ouders,rechter en advokaat zijn zal daar wel een iets aan gedaan worden zeker? En waarom moeten de heren steeds anoniem blijven? Ze zijn toch allemaal volwassen? Echt een bende rijkeluiskinderen die nog steeds niet beseffen wat ze gedaan hebben!
  • Johan Aerts

    2 jaar geleden
    Was in de Vere verte niks te maken met een doop wel met een afrekening. 1 goeje manipulator en een paar volgers de rest is geschiedenis.
  • Karla de Boeck

    2 jaar geleden
    Hoe zou de bijnaam zijn van de gouverneur van Antwerpen haar zoontje ? Die zou daar ook bij betrokken zijn ! Niks gaan die rijkeluisgasten krijgen !! Beroep en cassatie volgt nog 😡
  • eli bosch

    2 jaar geleden
    8000 eur 1 maandwedde voor het elitaire clubje wat een straf zeg, 1 maandje langer sparen voor hun Rolex
  • Georges Dubois

    2 jaar geleden
    Alex Huyghe, een terechte opmerking! Hopelijk degradeert ons rechtsysteem ook niet naar het niveau van een klassenjustitie. Een echte schande voor ons land dat beweert de beste academici en universiteiten te hebben!