Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

Harry (59) en Olga (39) uit ‘The Sky is the Limit’ zijn zwanger: “Zo ongelukkig toen het maar niet wilde lukken”

BVHeuglijk babynieuws voor Harry Schurmans (59) en Olga Zelenko (bijna 40): het bekende koppel uit ‘The Sky is the Limit’ verwacht deze zomer hun eerste kindje, een meisje. “Te oud? Hugh Hefner van Playboy was nog ouder!”, lacht Harry. Wij spraken met de kersverse ouders-in-spe over het lange proces om zwanger te worden, Olga’s Oekraïense ouders en de impact van een kind op hun relatie. “Harry blijft op de eerste plaats staan.”

11 reacties

  • John De roo

    2 jaar geleden
    Zij heeft natuurlijk de lotto gewonnen nu. Eens er een kind is betaalt de man indien hij de meest vermogende partij is zich blauw , zowel als ze samen blijven maar meestal nadat ze uit elkaar gaan. ( 90% bij dergelijk leeftijdsverschil). Heel jammer ano 2022 en vrouwen weten dit heel goed).
  • Dominique Jacquet

    2 jaar geleden
    Proficiat en veel geluk toegewenst! Jullie zijn toffe mensen!
  • Ken Verbruggen

    2 jaar geleden
    Ik krijg het ervan als koppels zeggen "wij zijn zwanger" of "wij zijn bevallen". Het is de vrouw die zwanger is en die bevalt, niet de man.
  • Rudi Hieven

    2 jaar geleden
    Ik ben zelf 59 jaar, voor mij zou het ook niets zijn maar het is hun keuze daar hebben wij niets mee te maken en dat moeten we respecteren. Moest ik bekend zijn, ik zou niets delen. Wordt tegenwoordig toch altijd maar commentaar gegeven.Mijn privacy is mij heilig.
  • Tim Verhaert

    2 jaar geleden
    Niet negatief bedoeld maar denk is even na. Tegen dat dat kind 10 is, is hij er 69. Ik kan mij moeilijk inbeelden dat je als kind wil dat de papa van 69 u staat op te wachten aan de schoolpoort. Laat staan dat hij lichaamlijk nog in staat gaat zijn om met dat kind te gaan spelen/voetballen/... Begrijp mij niet fout. Ben blij dat ze zich nog jong voelen. Maar op die leeftijd kan dat allemaal snel veranderen.