Melissa Depraetere, fractieleider van Vooruit in de Kamer.
Volledig scherm
Melissa Depraetere, fractieleider van Vooruit in de Kamer. © Photo News

Vooruit wil dat schulden bij energieleveranciers worden bevroren: “We moeten onze gezinnen in deze energiecrisis beschermen”

De schulden van gezinnen bij energieleveranciers moeten tijdelijk worden bevroren. Dat zegt Vooruit-fractieleider in de Kamer Melissa Depraetere. “We moeten mensen de tijd geven om hulp te zoeken om hun schuld af te betalen”, zegt ze.

26 reacties

  • Michel Schelfhout

    2 jaar geleden
    Met alle belastingen die wij betalen zouden alle basisvoorzieningen; water, gas, elektriciteit, internet, telefonie,.. nog meer mss... Gratis moeten zijn.
  • Patrick Moorthamer

    2 jaar geleden
    @An V.D Bossche, je bent ook de leukste thuis zeker. Wat stel die 8%index voor alles is in meervoud gestegen is in prijs en die stijging van index verbloemd in het niets
  • Kevin van Goethem

    2 jaar geleden
    Harder werken is de oplossing. Iedereen die kan werken zijn dop of leefloon afnemen na 2 jaar. En meer geven aan gepensioneerden en zieken. Dan is alles zo opgelost voor iedereen die het verdient.
  • Toon Van Kerckhove

    2 jaar geleden
    Ach, wie let er nu nog op Vooruit? Vooruit, wil altijd wel iets en dit staat vandaag wel weer haaks op de constatatie van de voorzitter gisteren.
  • Cyriel Claessens

    2 jaar geleden
    Nog zo'n fantastisch idee waardoor de factuur voor alle mensen die wel correct betalen nog maar eens zal stijgen.