Fabrizio en Madieke.
Volledig scherm
Fabrizio en Madieke. © SBS

Onze man over ‘De bachelor': “Voor z'n mislukte imagocampagne is Fabrizio zelf verantwoordelijk”

TVFabrizio Tzinaridis (30) heeft woensdagavond z’n finale roos geschonken aan de Nederlandse sportcoach Madieke (29), al gaat hij intussen alweer als single door het leven. De Limburger probeerde in ‘De bachelor’ wekenlang een andere, meer kwetsbare kant te laten zien, maar dat plan mislukte toen bleek dat hij drie verschillende kandidates wel heel intiem had leren kennen. De tattookoning slaagt er zo maar niet in om dat ‘Temptation Island’-imago van zich af te schudden. Al heeft dat volgens onze man niet enkel met z’n prestaties tussen de lakens te maken. 

28 reacties

  • louis thijs

    2 jaar geleden
    Fantastische analyse, goede redacteur !!!
  • Ben Detrez

    2 jaar geleden
    Die aansteller meent ook dat heel de wereld aan zijn gat hangt. Ik begrijp die vrouwen niet dat ze zich door zo een onnozelaar laten gebruiken.
  • Jean-Pierre Van Wetswinkel

    2 jaar geleden
    Dat vrouwen nog met zo iemand iets te maken willen hebben vraag ik me af waar dat verstand zit
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Op temptation island was hij toch ook al zo? Hij was de verleider, toen het meisje waar hij achter liep aandacht aan andere mannen gaf, was hij op zijn teen getrapt. Hij vond dat ze meer met hem moest bezig zijn, hij was wel de verleider. Hij vond het normaal dat de meisjes achter hem moeten lopen, niet andersom. Het is gewoon een zelfingenomen narcist.
  • John Demesmaeker

    2 jaar geleden
    Brigitte : Ze hebben hem goed gecast. Echt de geknipte man om aan zoiets mee te doen. Phaedra was de slimste van de hoop ! Vond ik keigoed !