Cedric en Anaïs, Lien en Melvin. ©  VTM

Drie koppels strijden verder voor droomhuis in ‘Huis Gemaakt’: “Spijtig dat we maatjes moeten achterlaten”

De strijd kan nu echt beginnen in Huis Gemaakt. In elk pand blijft na de aflevering van donderdagavond één koppel over. Voor het ene duo was het een overwinning op een enerverende concurrent, voor de ander een pijnlijk afscheid van vrienden.

edb

In Antwerpen legden Lien (23) en Melvin (23) het af tegen hun maatjes Anaïs (21) en Cedric (23). Die laatsten leverden een erg mooie slaapkamer met dressing af. Juryleden Gert, Hadisa en Cerina waren vol lof over het interieur van het jonge koppel.

“Dat is gestoord! Alweer een stapje dichter!”, riep het koppel enthousiast uit na het nieuws. “Aan de andere kant laat je wel je maatjes achter. We moeten nu knallen zodat zij kunnen zeggen dat ze tegen de winnaars verloren zijn. We gaan dubbel zo hard ons best doen om voor hen te winnen.”

Slaapkamer van Anaïs en Cedric: voor en na. ©  VTM

Slaapkamer van Lien en Melvin: voor en na. ©  VTM

Een tandje erbij in Boortmeerbeek

Ines en Seb (rechts) moesten de duimen leggen tegen Alexia en Emiel. ©   VTM.

In Boortmeerbeek was het afscheid minder pijnlijk. De samenwerking tussen de duo’s verliep allesbehalve vlekkeloos. Ook toen ieder aan zijn eigen kamer mocht werken, werd er geruzied. Uiteindelijk trokken Emiel (30) en Alexia (28) aan het langste eind, al was de jury allesbehalve tevreden over wat er afgeleverd werd. “Dit huis verdient meer. Het winnende koppel moet een serieus tandje bijsteken”, aldus Cerina.

Slaapkamer van Alexia en Emiel: voor en na. ©  VTM

Slaapkamer van Ines en Seb. ©  VTM

Bijna perfect

Eline en Younes (rechts) mogen het huis in Beringen afwerken. ©   VTM

In Beringen komt de jury wel tevreden buiten. Ze krijgen twee bijna perfecte kamers te zien. De kinderkamer van Eline (25) en Younes (28) wint het nipt van de westernkamer van Didier (28) en Melanie (31). De altijd enthousiaste Younes reageerde euforisch. “Ik heb er zo veel zin in! Ik zou al willen beginnen aan de rest van de werken, maar ik mag mijn hemdje niet vuil maken.”

Kinderkamer van Eline en Younes: voor en na.   ©   VTM.

Slaapkamer van Didier en Melanie: voor en na. ©  VTM.

LEES OOK. Koppel uit ‘Huis gemaakt’ krijgt er flink van langs van kijkers: “Boeltje nemen en vertrekken” 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER