Hannes Coudenys toont zijn duplexappartement op de Kortrijkse Veemarkt: “de verbouwing kostte het dubbele van de 150.000 euro die we in gedachten hadden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Hannes Coudenys toont zijn duplexappartement op de Kortrijkse Veemarkt: “de verbouwing kostte het dubbele van de 150.000 euro die we in gedachten hadden.” © Steven Richardson

Binnenkijken bij de man achter ‘Ugly Belgian Houses’: appartement van Hannes Coudenys staat te koop

BinnenkijkerHannes Coudenys, de bezieler van Ugly Belgian Houses, een verzameling van de lelijkste woningen van het land, kondigde op Instagram aan dat zijn appartement in Kortrijk te koop staat. In 2020 gingen we op bezoek bij Hannes voor een exclusieve inkijk. “De meesten zullen het maar saai vinden, denk ik.”

9 reacties

  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    Hij bepaald wat lelijk is ? Ieder zijn goesting en zijn smaak. Dus wat ik mooi vind , moet de rest ook mooi vinden ? Zo redeneert hij toch precies .
  • Gentil Van Wienendaele

    2 jaar geleden
    Het had beter restaurant gebleven zoals het was.Want toen Michel dat open hield, (""DE LOCAL"") kon je nog een deftig biefstuk eten.
  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Dat zie je al van buiten dat het heel mooi moet zijn binnenin, maar gevaarlijk hoekje om binnen te rijden.
  • Werner Wynakker

    2 jaar geleden
    Wat de ene lelijk vind is mooi voor een ander en om eerlijk te zijn heb ik in zijn lijst veel mooiere huizen gezien dan het zijne.
  • Leen Jacobs

    3 jaar geleden
    Moooi, eenvoudig met gezellige warme materialen:)