En toen werd scheidsrechtersbaas Layec teruggefloten door eigen departement: “Hij heeft misschien niet alle beelden kunnen zien”

Jupiler Pro League“Wel een penalty, geen fout van de VAR”, zei scheidsrechtersbaas Bertrand Layec over de duwfout op Charles De Ketelaere in Anderlecht-Club Brugge. Maar de scheidsrechtersbaas wordt nu zélf teruggefloten door zijn eigen departement.

305 reacties

  • Benny Coomans

    2 jaar geleden
    schaf die geldverslindende var dan maar volledig af, wat de meerwaarde hiervan eigenlijk is, is mij nog altijd duidelijk, dan mogen ze niet ingrijpen, dan doen ze er meer dan 10 minuten over om te kijken of iemands kleine teen al dan niet buitenspel staat, wat in godsnaam is een clear error, buitenspellijn die niet kan getrokken worden omwille van te weinig camera's,...
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    alfons ik ben het 100% met u eens en dat zeg ik als echte Club fan. En ik wil er nog aan toevoegen dat Teuma de beste speler is op de Belgische velden en dat Lazare Amani de meest onderschatte speler is.
  • Luc Mahieu

    2 jaar geleden
    De 16% die zeggen dat dit geen strafschop was kennen dus geen snars van voetbal.
  • Andre Mampaey

    2 jaar geleden
    jullie vergeten een ding , het was wel tegen Anderlecht hé ,en dat maakt een groot verschil .
  • Erwin Mertens

    2 jaar geleden
    100% penalty voor club Brugge. Sommigen (Anderlecht supporters ?) vinden de duw op Amuzu ook penalty maar de duw gebeurt buiten de grote rechthoek. Het is niet omdat Amuzu valt in de grote rechthoek dat het penalty is.