© HBvL

Truiense Annelies Balthazar (29) vijf dagen na verdwijning teruggevonden

De Truiense Annelies Balthazar (29), die sinds vrijdag spoorloos verdwenen was, is levend teruggevonden. De vrouw werd het laatst gezien in de buurt van het Atomium in Brussel, waar ze met haar moeder een concert zou bijwonen. Vlak voor de start van het optreden verdween de Truiense. “We kunnen bevestigen dat onze dochter levend is teruggevonden”, vertelt haar vader. “Ze is momenteel opgenomen in een ziekenhuis in het Brusselse. Meer details wensen we daarover niet te geven.”

mige

Annelies en haar moeder waren vrijdagnamiddag vanuit Sint-Truiden met de wagen naar de hoofdstad vertrokken, waar ze in het planetarium een exclusief concert van het Brussels Philharmonic orkest zouden bijwonen. Vlak voor de start van het optreden, rond iets voor 19 uur, verliet de 29-jarige vrouw de zaal om naar het toilet te gaan. Ze nam haar jas en handtas mee en keerde niet meer terug. Sindsdien ontbrak elk spoor van de Truiense. Haar ongeruste moeder bracht vrijdagavond onmiddellijk de Brusselse politie op de hoogte, die de verdwijning bijzonder ernstig neemt.

Mogelijk verward

Annelies haar gsm stond bovendien uit, wat het speurwerk bemoeilijkte. “We doen nogmaals een oproep tot getuigen”, klonk het gisteren bij het Brusselse parket, dat het onderzoek voert. “Annelies Balthazar kan mogelijk verward overkomen en is niet bekend in het Brusselse. Ze is het laatst gezien nabij het planetarium, vlakbij het Atomium.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer