VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Younes en Eline willen koste wat kost ‘Huis gemaakt’ winnen: “Woning kopen is voor ons gewoon onmogelijk”

TVYounes en Eline zijn misschien wel de verrassendste finalisten in het VTM-programma ‘Huis gemaakt’. De Limburgers lopen over van goeie wil en enthousiasme, al hebben ze geen evident parcours achter de rug. Eline werd zwanger op haar vijftiende en kon daardoor haar diploma van de middelbare school niet behalen. De twee vertellen ons over hun bijzondere relatie. “Het bedrag om een lening aan te gaan, is er niet.”

8 reacties

  • Baldr VanHoek

    2 jaar geleden
    Gewoon effe wachten want de prijzen gaan stevig dalen en dan is het wel mogelijk. Het hoeft een beleggingsmiddel te blijven én dat zal het niet langer meer worden.
  • hans jacobs

    2 jaar geleden
    Zij zijn mijn grote favorieten!
  • Monique Willemsen

    2 jaar geleden
    Er zijn er zo veel die geen huis kunnen kopen En er zijn er veel die niet eens de kans krijgen Om mee te doen aan dit program .dus zeur Niet .
  • Anne Marie De Keersmaecker

    2 jaar geleden
    Ik begrijp eigenlijk niet waarom de jury dit koppel heeft gekozen, terwijl Didier en Melanie vóór de deadline klaar waren met alles en alles perfect was afgewerkt, wat heeft een Indianen deken nu te maken met die kamer. Ook de keuze voor Emiel en Alexia, sorry maar dit is geen aangenaam koppel. Er mag concurrentie zijn maar dat moet gezond blijven, hun opmerkingen zijn gewoon zo fout, ik erger mij fel aan dat koppel. Emiel is zo gevaarlijk bezig. Ik hoop dat dat jongste koppel wint, van harte
  • magrit verbeek

    2 jaar geleden
    Er zijn veel mensen die dat niet kunnen he