Saartje Vandendriessche
Volledig scherm
PREMIUM
Saartje Vandendriessche © © Astrid Bultijnck, www.ishootyou.be

Na toxische relaties is Saartje Vandendriessche al een tijd single: “Zelfs mijn dochter wil dat ik weer een lief heb”

BVVijf jaar na ‘Altijd Energie’ heeft Saartje Vandendriessche (47) nu een tweede boek uit, ‘Nooit Meer Moe’. Zelf vond het tv-gezicht daarin haar heil na een moeilijke periode in haar leven. “Het is niet altijd makkelijk om alleenstaande te zijn.” Een gesprek over haar levensstijl, haar dochter én haar liefdesleven. “Waarom liet ik over me heen lopen? Waarom trek ik zulke mannen aan?”

18 reacties

  • Luc Geelen

    1 jaar geleden
    Ik schrok toen ik vernam dat Saartje, zowat de liefste hartendief op TV ontslagen werd. Zij vertegenwoordigt dermate veel spontane energie en enthousiasme in al wat zij heeft gepresteerd en het is zeker en vast een zeer emotioneel verlies voor iedereen, niet in het minst voor de VRT die ik meer en meer heb weten te beschouwen als een koele staatsinstelling, met een spijtig gebrek aan feeling en inzicht. We houden heel veel van je Saartje. Je maakt het sowieso. Succes knappe dame
  • Guy Saindenis

    1 jaar geleden
    Ik denk niets opdringen wat betreft gezond eten en drinken. Elk zijn mening respecteren en geen vooroordeel hebben met mensen die graag token zou je misschien al goed op weg helpen. Open staan voor contradictirische levenswijsheid kan ook gezond zijn. Wanneer men te kieskeurig wordt loopt men steevast een blauwtje op. Laat het gezond verstand spreken en niet het hokjesverstand. Ik ben ook reeds 6 jaar alleen dus weet waarover ik spreek.Quid pro Quo.
  • B. Michaël Nicolaas

    2 jaar geleden
    Veel goede mannen zijn vrij. Geen bad boys of George Clooneys. Jammer genoeg maken zij net daarom bij veel vrouwen geen kans.
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Een man zoeken via de sociale media lijkt me nu iet de beste oplossing !
  • Jan Delafontaine

    2 jaar geleden
    Bloedmooie vrouw, ze kan het zich permitteren om kieskeurig te zijn.