Vanaken en Nieuwkoop.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaken en Nieuwkoop. © Photo News

Union of Club Brugge, wie wordt kampioen? 20 kenners geven pronostiek: “Sprookjes eindigen meestal mooi, maar dan moet momentum keren”

Jupiler Pro LeagueStevent Club Brugge af op een nieuwe titel, of krijgt het sprookje van Union een happy end? Club leidt met een half puntje en het mentale voordeel. Navraag bij 20 kenners uit de voetbalwereld leert ons evenwel: schrijf Union nog niet af. “Ik geef Club slechts een licht voordeel.”

28 reacties

  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Als er één ploeg is die zich ieder seizoen volledig heeft uitgesproken tegen de Play-Offs is het Club Brugge. Maar neen, het speeltje van Dewitte om alzo na 115 jaar terug eens kampioen te kunnen spelen moet blijven.
  • Sofie Kerrebrouck

    2 jaar geleden
    Iedereen die tegen club Brugge is hoopt natuurlijk op union . Maar helaas moet ik jullie ongelijk geven of je dat nu wil of niet . De titel is en zal voor club Brugge zijn.
  • leen hanssens

    2 jaar geleden
    Liefst Union.
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    vanavond weten we meer , niets is al beslist , enkel als brugge wint vanavond zie ik het ze afmaken , maar bij gelijkspel of winst union zal union de titel pakken ,het is nu om de knikkers niet in het begin van het seizoen , union in de CL denk ik dat het ons belgisch voetbal niet ten goede komt , en binnen 2 jaar zelfde toer op als lierse
  • Vanhercke Franky

    2 jaar geleden
    De kampioen zal hem verdiend hebben…union of club