Goksite Unibet is (voorlopig) nog shirtsponsor van Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Goksite Unibet is (voorlopig) nog shirtsponsor van Club Brugge. © BELGA

Sportweddenschappen behoren tot meest verslavende: “Te vaak zien we voetbalgokkers van 18 die geld van vakantiejob verkwistten”

“Voetbalweddenschappen behoren samen met online slotmachines en roulettes tot de meest verslavende soort.” En dus is gokverslavingsexpert Ronny Willemen tevreden met het verbod op gokreclame. “Al zou het ook voor bepaalde risicovolle online spelen van de Nationale Loterij moeten gelden.”

8 reacties

  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Als via de var en de bond het begint op te vallen dat unibet club brugge sponsort, is er echt wel een probleem...
  • Norbert Bauwens

    2 jaar geleden
    Ik vond het altijd verschrikkelijk om te zien hoe menen hun loon waar ze thuis zaten op te wachten om eten te kopen in die gokmachines propten. Voor de rest van de reclame? Dat werkt bij mij averechts. Goede waar prijst zichzelf, hoe meer ik er over te zien krijg hoe zekerder ik ben om het niet te kopen.
  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Het straatbeeld zal veranderen en er zal geld bespaart worden. Geen affiches meer van nationale loterij meer op ramen krantenwinkels en bushokjes
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Reclame zordt ervoor dat ik juist die zaken niet koop en gaat men gokken op de beurs ook niet verbieden reclame zender kanaal z of is dit het speeltje van de blauwen
  • Gino De Neef

    2 jaar geleden
    Lees: de overheid verdient er niet genoeg aan.