Bob en Tamara in 'Thuis'
Volledig scherm
PREMIUM
Bob en Tamara in 'Thuis' © © VRT

Uitbesteding ‘Thuis’ zal VRT minder kosten, maar u mogelijk meer: “Ook de Walen zullen steentje moeten bijdragen”

In het kader van een afslankingsoperatie zal de openbare omroep VRT haar immens populaire soap ‘Thuis’ uitbesteden aan een extern productiehuis. Opvallend: die ‘afslanking’ zou de belastingsbetaler wel eens duurder kunnen komen te staan. “De totale kost zal waarschijnlijk hoger uitvallen dan wat de VRT bespaart.”

49 reacties

  • Dirk Monnier

    2 jaar geleden
    Aan al degenen die geen belasting willen betalen voor de VRT, het is wel nog steeds de best bekeken zender in Vlaanderen, dus voor veel Vlamingen (misschien wel grotendeels de ouderen en ook voor mij) is de VRT nog steeds de favoriete zender. Als we zo beginnen, ik heb geen auto en ik wil dan ook niet betalen voor onderhoud en aanleg van de wegen, mijn vader is 92, heeft geen fiets en wil niet meer betalen voor fietspaden, en zo kan ik nog wel even doorgaan ....
  • Dirk Doms

    2 jaar geleden
    De Vlamingen dragen al jaren dikke stenen bij voor de Walen. Nu mogen zij ook eens een 'steentje' bijdragen.
  • Marlene De Smedt

    2 jaar geleden
    Vreemd toch dat sommigen hier niet willen betalen voor programma's waar zij niet naar kijken maar het vanzelfsprekend vinden dat anderen dat omgekeerd wel doen. Anderen willen dan weer exclusief enkel programma's voor hun eigen leeftijdsgroep. Waar is de tijd dat men nog eens onder generaties naar programma's keek. Overigens krijgen alle zenders behoorlijk wat subsidies toegestopt. Niet enkel maar de Vrt. Te veel productiehuizen bederven het eerder voor de kijkers. Stinkend potje?
  • Marc Van den Braek

    2 jaar geleden
    Dat ze ons dan de keuze laten voor welke zenders we willen. Er gaan er veel buiten vliegen dan.
  • Jean-Marie Gijsen

    2 jaar geleden
    Is er al ooit eens uitgezocht hoeveel uren herhalingen er op alle zenders wordt uitgezonden ? Dat is voor hen toch allemaal gratis. Zelfs die herhalingen volgen mekaar niet op. Alles wordt door elkaar gehaald. Er zit totaal geen lijn in. Behalve reclame om de vijf minuten zit er geen regelmaat in. En wij maar betalen. Waar zit de minister ? In slaap gevallen voor de tv ?