Vicepremier David Clarinval.
Volledig scherm
PREMIUM
Vicepremier David Clarinval. © BELGA

MR blijft forcing voeren tegen verbod op gokreclame

Het zit er nog steeds bovenarms op bij de liberalen. Dat Vincent Van Quickenborne (Open Vld) gokreclame wil verbieden — achter de rug van MR om — schiet bij hen in het verkeerde keelgat. “Als het zo blijft, gaan we niet akkoord”, verzekert vicepremier David Clarinval (MR).

9 reacties

  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Ik ben het voor een keer eens met De Croo,sport die verslaafd is aan de centen van de gokindustrie is verwerpelijk net zoals een regering die verslaafd is aan de opbrengsten van de gok industrie.Dus voor honderden van kras en gok spelletjes van de staat ook een verbod. Rechtvaardig zijn he liberalen.
  • Nicole Vleminckx

    2 jaar geleden
    De premier verdedigt met vuur het verbod op gokreclame. Hij fietst gewoon rond de gestelde vragen en tracht dat de verdoezelen met het voorlezen van een brief. Volg ook de plenaire zonder de onderbrekingen van de VRT.
  • Rudy Claes

    2 jaar geleden
    Dan ook alle reclame van Nationale loterij verbieden inclusief scooore !
  • kemps bonni

    2 jaar geleden
    alles verbieden, ook lotto.
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    De definitie van het neoliberale kapitalisme. Zo veel mogelijk crisissen, miserie, schaarste en problemen creëren. Om dan met een minimum aan inspanningen en steeds hogere prijzen een maximale omzet en woekerwinsten te genereren. De piraten van de 21e eeuw.