.
Volledig scherm
. © rv

REACTIES. Kompany: “Zondag willen we eindelijk Union eens kloppen” - Priske: “Op deze manier zijn we de slechtste ploeg in de play-offs”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht is zeker van de derde plaats en Europees voetbal na de 2-1-zege tegen Antwerp. Bij paars-wit dromen ze van meer. “Waarom niet die tweede plaats nog proberen halen?”

11 reacties

  • Heimo Davidts

    2 jaar geleden
    Komaan he union.
  • Dirk Bonne

    2 jaar geleden
    Een gans seizoen een grote grijze muis zijn ... en toch vinden dat het een geslaagd seizoen is ? Al jarenlang geen enkele prijs pakken, en toch telkens met grote woorden een goednieuwshow verkopen op het einde van het seizoen ... (al nemen ze het woord project blijkbaar niet meer in de mond :) ). Wie gelooft die mensen nog ?? Enkel de fanatieke supporters blijkbaar ...
  • dave hosten

    2 jaar geleden
    Zo blij dat ze op het nippertje in PO1 zaten en nu dankzij zwak Antwerpen in babyleague kunnen spelen. Tja, de normen kunnen blijkbaar snel veranderen bij het eens "grote" Andelecht. En nu weer sterkhouders/huurspelers moeten laten vertrekken en ook aantal jongeren zullen niet lang blijven bij het zinkend schip.
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Het is duidelijk dat Anderlecht met zijn jonge talenten een mooie toekomst tegemoet gaat. Kompany brengt die op het juiste moment zonder enige druk uit te oefenen. Volgend seizoen kan Kompany, mét diploma (voor de zageventen) volop gaan voor de titel. Zowel in 1A als in 1B zal de jeugd van Neerpede hoge ogen gooien. Anderlecht is back!
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Gelijk werk/spelers en gelijk loon, doet een ploeg draaien.