Hilde Crevits (CD&V), Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw
Volledig scherm
Hilde Crevits (CD&V), Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw © BELGA

Wie volgt Wouter Beke op? Crevits: “Ik laat mijn bevoegdheid niet in de steek”

Wie volgt Wouter Beke op als Vlaams minister van Welzijn? Het is de vraag die CD&V bezighoudt. Hilde Crevits (CD&V) liet bij VTM NIEUWS weten dat zij wil luisteren naar wat haar partij vraagt, maar dat ze haar bevoegdheid als Vlaams minister van Landbouw niet zal opgeven.

31 reacties

  • james Verlinden

    2 jaar geleden
    Ze ging haar post niet 'opgeven'. CD&V alom. Verder de dieperik in dan maar. Heel dat clannetje politiekers zijn woordbrekers eerste klas. Lol.
  • Pat Debal

    2 jaar geleden
    Ze kon het niet waar maken als minister van onderwijs en nu is het niet veel beter als minister van de boeren ze zou beter ook opstappen dat onbekwaam wijf dat was deze die de kuisploegen bij de mensen ging doen kuisen in grote Corona tijd
  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Ja als je evenementen organiseert gesponsord door wittenboord criminelen onder het waakzaam oog van de politie en tevens een zak subsidies er bovenop en men gaat lopen met de centjes van opa en oma bedoeld voor de kleinkinderen Dan houden de leugens en bedrog op een bepaald moment op Nietwaar Hildeke
  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    De minister is niet de belangrijkste persoon. De belangrijkste personen, dat zijn de ondergeschikten, de medewerkers, de mensen aan de basis en in het veld, de doelgroep. Niet de minister.
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    Nog één Federale verkiezing en daarna is CD&V opgelost zoals sneeuw in de zon, of een klontje suiker in warme koffie! Einde verhaal na +/- 70à75 jaar.