Wouter Beke (CD&V).
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Beke (CD&V). © BELGA

De erfenis van Wouter Beke. “Als we binnen twee jaar een objectieve analyse van zijn beleid maken, zullen we zien dat hij er nog niet zo slecht uitkomt”

Amper twee jaar na de start van zijn ministeriële carrière neemt Wouter Beke afscheid in mineur. Welke erfenis laat de Limburger na?

28 reacties

  • joachim albert

    2 jaar geleden
    Het grote probleem in dit land is dat elkeen vraagt dat zijn probleem opgelost wordt. "Ik ben gehandicapt en ik heb recht op... " jaja we weten het...
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    En als je nog wat langer wacht is het nooit gebeurd.
  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Ach mens wie is daarin geïnteresseerd, politici allemaal dezelfde links rechts eens aan de macht is het allemaal hetzelfde liedje veel babbelen en niets doen.
  • Rachid Hilou

    2 jaar geleden
    Politiek is verantwoordelijk,ordelijk voor alles wat er misgaat. Zij hebben die job gekozen en worden er goed voor betaald door de belastingbetaler. Neem je geen verantwoordelijkheid dan betaal je de prijs en das overal zo.
  • Frank Schepers

    2 jaar geleden
    Zit zoals paar duizend anderen als gehandicapten in priotiteitengroep 2 en wacht inderdaad al paar jaar en vele anderen nog veel langer op ons persoons volgend budget om ondersteuning te kunnen betalen. Ben heel blij dat groep 1 eindelijk steun krijgen. Met Beke was er effe hoop op een overbruggingsbudget voor groep 2 maar dat is jammer genoeg niet gerealiseerd. Wachten en blijven hopen op een sterke minister die dat dossier ter harte neemt.