BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze chef voetbal ziet Club alwéér aan het langste eind trekken: “Anno 2022 is de hoofdstad van ons voetbal al jarenlang Brugge”

Club BruggeClub Brugge heeft zich vandaag voor de derde opeenvolgende keer tot landskampioen gekroond. Een historische titel, al verliep de weg niet altijd even rimpelloos. Dat zag ook onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Maar dit Club Brugge is niet langer afhankelijk van één speler. Zelfs niet van een trainer. Het geraamte en de funderingen zijn zó kloek en sterk geworden.”

7 reacties

  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Laat ons eerlijk zijn, zonder de constante hulp van scheidsen en var zou het veeeeeel minder geweest zijn!
  • Lois Verdonk

    2 jaar geleden
    Vergis u niet Govaerts, soms komt er ook een kleinere club meedoen met de grote zoals Mechelen STVV, Cercle, Anderlecht of Charleroi, ze houden het wel niet lang vol.
  • jan sergooris

    2 jaar geleden
    Albert,de echte grote clubs moeten niet terugkomen. Die blijven aan de top.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Inderdaad Albert, de grote clubs zijn die terug komen. Op een moment stond Brugge 12 punten achter op Union en ze zijn terug gekomen en er over gegaan. Gelukkig wordt het moeilijker gemaakt anders is er ook niets meer aan als je 5 wedstrijden of meer op overhand kampioen bent. En als je over titels kopen spreekt zou jij als Anderlecht supporter maar beter zwijgen want tis niet door het voetbal dat Anderlecht 34 titels heeft gehaald.
  • Daniel Goovaerts

    2 jaar geleden
    Volgend jaar weer spanning met de grote 5? Club, Gent, Genk, Union en Antwerp.