Alfred Schreuder in overleg met Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Alfred Schreuder in overleg met Carl Hoefkens. © Gregory Van Gansen / Photo News

Schreuder ziet wel wat in Hoefkens als mogelijke opvolger hoofdtrainer Club: “Carl doet het heel goed in besprekingen”

Club BruggeAfzwaaiend Club-coach Alfred Schreuder had als centrale gast in Extra Time een goed woordje over voor zijn assistent Carl Hoefkens, een van de genoemde kandidaten als hoofdtrainer volgend seizoen bij blauw-zwart: “Maar of hij klaar is om mij op te volgen? Dat weet je nooit.”

6 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Club moet een trainer nemen met ervaring op alle vlaktes ... Hoefkens is nog te groen om een topclub te coachen ... Ben benieuwd wie het wordt ...🙄? Liefst een Belg
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Carl is een monument in Brugge maar of je met hem als trainer 4 keer op rij kampioen gaat spelen en de 2de ronde van de Champions League gaat pakken, dat lijkt me voorlopig iets te hoog gegrepen.
  • Alex Rasera

    2 jaar geleden
    Rik, maar er is een reden dat die nu bij topclubs zitten. Dat is geen toeval. Akkoord, je moet ergens beginnen, maar soms is iemand ook gewoon beter als een ander en is ervaring slechts een onderdeel van het hele verhaal. Wat niet bedoeld is op Hoefkens, misschien is het wel een hele goede. Ik heb daar geen mening over.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Danny had Tuchel ervaring en Nagelsmann en Mourinho hadden die dat ?
  • Danny vernimmen

    2 jaar geleden
    Nee aub geen Hoefkens. Het is niet dat je staat te roepen dat je een goede trainer bent . Een top ploeg heeft een trainner met ervaring nodig .