Jumbo-Visma op stage in de Sierra Nevada.
Volledig scherm
Jumbo-Visma op stage in de Sierra Nevada. © RV

Wout van Aert op schema voor Dauphiné, waar klassement geen doel is: “We rijden er in functie van de Tour”

WielrennenTerwijl de Tour-ploeg van Ineos Grenadiers zich op hoogte voorbereidt op Tenerife en Tadej Pogacar begint aan zijn hoogtestage in Livigno, bivakkeert Jumbo-Visma met Wout van Aert, Primoz Roglic en co. in de Sierra Nevada. “Iedereen traint zonder beperkingen. We zitten op schema voor de Tour.”

7 reacties

  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Zeg Wout , die trui staat je goed, Nog nooit heb ik de belgische driekleur zo veel gezien in de tour als vorig jaar. Dus doe er nog maar enkele jaren bij. Remco mag ze van mij ook dragen, want dat is ook een aanvaller puur sang;
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    Ze zullen allen klaar zijn, behalve de belangrijkste niet, Roglic.. Ze hebben al veel laten liggen door hem
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Interessante mededeling : deelname van Roglic en Vingegaard aan de Dauphiné staat nog niet vast. Geeft misschien mogelijkheden aan Van Aert. Ik hoop het alleszins.
  • Patrick Wallaert

    2 jaar geleden
    En altijd maar weer hetzelfde stramien bij Jumbo Visma . We bereiden ons voor op de tour . Dauphine rijden we als voorbereiding . Altijd maar voorbereiden op de tour ( wat zeker ok is) Hopelijk mag Wout dan zijn gang gaan want werken voor Roglic brengt niet veel op . Als Pogacar niets voorkrijgt dan heeft Roglic geen schijn van kans tegen Pogacar .
  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Veel succes mannen !