Binnenkijken bij Jani.
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijken bij Jani. © Kristof Ghyselinck

BINNENKIJKEN. Jani in z’n Antwerpse herenhuis: “Ik ben hier zó gelukkig dat ik de voorbije miserie haast zou vergeten”

BVHij kocht het ooit met z’n ex, maar nu deelt Jani Kazaltzis (43) z’n prachtige Antwerpse herenhuis met hondje Qosmo. “We hebben een deal gesloten. Hij is naar Hongkong verhuisd, dus was het snel duidelijk dat ik er het meeste plezier aan zou beleven.” Voor het eerst geeft hij ons een inkijk in zijn stijlvolle cocon: “Niemand dacht dat we hier ooit iets van konden maken, maar kijk nu.”

32 reacties

  • Barry Vanspauwen

    2 jaar geleden
    Heel mooi! Vooral de zithoek met het grote raam vind ik prachtig. En trek u van al die negatieve commentaar niks aan, ze zijn gewoon stik jaloers. We kijken ook al uit naar het nieuwe seizoen van Blind gekocht maar dan wel met jou erbij. Veel geluk en veel plezier nog met alles wat nog op je pad zal komen. Groetjes uit Hasselt
  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    Sorry met een hond erbij - is niet zo smaakvol vind ik ! En zoals al iemand zei : te kil , en dan met die schouwen van de jaren stillekes(afschuwelijk) zo van : ik wil en ik kan niet . Verder sober , en een terrasje waar men claustrofobie van krijgt ...te klein. Soit 't bijzonderste is : de man is gelukkig meer moet dat niet zijn , want over smaak twist men niet. Ook zijn kledij is soms om in een lach te schieten/ De tijd van tegenwoordig hé !
  • Christine Mortier

    2 jaar geleden
    Zéér gezellig ingericht! Wat een mooi huis en die ligging en die gevel! Jaja, laat ze maar lachen met hem...
  • Christine delvaux

    2 jaar geleden
    Een zeer kille inrichting, echt niet gezellig met die witte muren. Een beetje warme kleuren zou leuk zijn
  • Lesya Kohut

    2 jaar geleden
    Jani is een topper!