Persoon springt uit rijdende trein en verdwijnt nadien spoorloos

De hulpdiensten snelden ter plaatsen, maar vonden niet onmiddellijk iemand. © bfr

Izegem -

Enkele treinreizigers zagen woensdagmiddag omstreeks half zes iemand uit de trein springen tussen Roeselare en Izegem. De hulpdiensten werden onmiddellijk verwittigd, maar ter plaatse werd er niemand aangetroffen.

Bert Feys

Het treinverkeer tussen Roeselare en Izegem werd woensdag in de vooravond stilgelegd. Enkele treinreizigers hadden een persoon uit een wagon van de rijdende trein zien springen. De conducteur werd onmiddellijk op de hoogte gebracht waarna ook de politie en hulpdiensten het nieuws snel binnen kregen. Onder andere de brandweer en een ambulance snelden onmiddellijk naar de omgeving van de Nederweg waar de treinreizigers opgemerkt zouden hebben.

Ter plaatse werd er echter niemand aangetroffen. Ook een grondige zoekactie van de politie met verschillende patrouilles in de ruimere omgeving van de spoorweg leverde niets op. Op de trein werd er wel een fiets teruggevonden. Mogelijk die van de persoon die gesprongen zou zijn. Intussen is het treinverkeer terug opgestart na een onderbreking van ruim een uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen