Onze tv-tips: een goede Travolta, een bijzondere boerderij en veel muziek

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie.

I am wrath

VTM3, do, 22.40u

John Travolta staat in deze film op hoog niveau te acteren. Zijn vertolking heeft zelfs een beetje weg van de thrillers die Charles Bronson maakte in de jaren 80. Stanley Hill is getuige van de moord op zijn vrouw, die door gangsters werd aangevallen. Stanley wordt achtervolgd door het beeld van zijn stervende vrouw. Er zit veel entertainmentwaarde in de actiescènes en ook het scenario kan de kijkers bij de les houden. (tove)

Rockfield: the studio on the farm

Canvas, do, 22.55u

Ooit was het een gewone zolder van een boerderij tot iemand het idee kreeg om er een muziekstudio in te richten. En dat bleek een meesterlijke zet. Al meer dan 50 jaar is Rockfield studio’s in Wales toonaangevend. Er werd heel wat muziekgeschiedenis geschreven. Zo nam de groep Coldplay er het album Parachutes op maar in een verder verleden was het ook de plek waar Bohemian Rhapsody werd gecreëerd. (tove)

Pop22

NPO 1, do, 21.21u

Iets meer dan een jaar geleden bleek De Popquiz met Mathijs van Nieuwkerk bij VTM geen groot succes. Nu lanceert hij in Nederland een nieuw muzikaal programma, samen met Ilse De Langhe als co-host. Het programma moet een etalage worden van de Nederlandse popmuziek. De populairste artiesten van het moment, legendarische groepen, beginnende muzikanten en onontdekte talenten: ze komen allemaal aan bod. (tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer