Ben Rottiers gaat deze zomer met pensioen: “Maar tegen een ‘Kampioenen’-special in het rusthuis zeg ik geen nee”

BVBen Rottiers (63) zal voor velen altijd Pol De Tremmerie uit ‘F.C. De Kampioenen’ blijven, maar binnenkort komt er einde aan z’n rijke acteercarrière. “Op 1 juli mag ik met vervroegd pensioen en daar ga ik ook van genieten,” vertelt hij in een nieuwe Showbits. Al mogen regisseurs hem wel nog bellen voor kleine opdrachten. “Ik zou graag nog eens een drugverslaafde, dronken geilaard spelen”, lacht hij. Ook tegen een speciale extra aflevering van ‘De Kampioenen’ zegt hij geen nee. “’De Kampioenen’ in het rusthuis? Ik zie het nog gebeuren.” Bekijk het interview in een nieuwe Showbits.

4 reacties

  • Jan Janssens

    1 maand geleden
    Ik kijk nog steeds bijna elke dag naar de serie via de Vrt Max app. Ze blijven grappig en de grappen zitten echt goed in elkaar. De acteurs zijn topacteurs. Zo goed blijven spelen in al die seizoenen en steeds grappig blijven. Is niet iedereen gegund!
  • Sam Boerkens

    2 jaar geleden
    Zoveel gemeenschapsgeld wordt in die zender gepompt...al 25 jaar herhalingen van ‘comedie’ die in den tijd misschien nog als grappig ervaren werd. Nu is het gewoon tenenkrullend. Goed genoeg om in de geriatrie af te spelen.
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    'FC De Kampioenen' was best leuk, 25 jaar geleden ; maar nu ? ? ? ... NONKELJEAN
  • Patrick Duyck

    2 jaar geleden
    Vrees allen dat hij niets anders aankan door het overacting van de kampioenen