Roberto Martínez.
Volledig scherm
Roberto Martínez. © BELGA

Roberto Martínez waarschuwt spelers die met transfer in hun hoofd zitten: “Juiste keuze deze zomer is cruciaal”

Rode DuivelsAtypisch voor een bondscoach, maar Roberto Martínez gaat een zenuwachtige transferzomer tegemoet. Zo vreest de bondscoach dat een te lange integratieperiode van zijn Duivels bij hun eventuele nieuwe club nefast kan zijn voor het WK. “Het is cruciaal dat de spelers een juiste keuze maken”, benadrukte Martínez.

16 reacties

  • Julien van den brande

    2 jaar geleden
    Men vergeet dat je niet alles kan winnen in het voetbal . kijk naar Frankrijk die verliezen ook thuis van Denemarken , is het daar ook de schuld van de trainer , men vergeet snel de mooie momenten die Martinez ons gegeven heeft, top trainer die België helemaal aan de top heeft gebracht . Bedankt Martinez .
  • Jan Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Zijn vriendjespolitiek wordt zijn ondergang.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    RD die elders op de bank zouden belanden komen in een gevaarlijke spiraal terecht zegt Martinez, maar wat gezegd van iemand die twee jaar op de bank zit meer gekwetst is en nog geen stap verder staat. Weet Martinez wel wat hij verteld de mooi prater, een kast vol muizen dat heeft hij bijeen gespeeld met de Gouden Boys.
  • Freddy Madou

    2 jaar geleden
    België beste voetbal gegeven, leef ik in een andere wereld hij heeft de beste spelers gekregen en wat heeft hij bereikt zie de trofeeën kast van de RD empty dit zegt genoeg zeker over Martinez. Mooiprater First Class.
  • Marnix Malone

    2 jaar geleden
    Bij heeft gelijk. Ze kunnen beter luisteren want hij bracht België het beste voetbal sinds decennia. Maar in België heb je altijd vijanden, vraag mr aan de spelers..