Igor Zelensky toen hij als balletdanser actief was in Moskou (links) en Vladimir Poetin
Volledig scherm
PREMIUM
Igor Zelensky toen hij als balletdanser actief was in Moskou (links) en Vladimir Poetin © Corbis via Getty Images, ANP/EPA

De onthulling van het jaar: Poetin heeft een schoonzoon die Zelensky heet

Vladimir Poetin zou weleens dichter bij Oekraïens president Zelensky kunnen staan dan hij zelf wil. Zijn dochter Katerina (35) is namelijk al jaren samen met Igor Zelensky, tot vorige maand artistiek leider van het Staatsballet in München. Wie is de schoonzoon van Poetin? En deelt hij ook echt een stamboom met de Oekraïense president?

7 reacties

  • Lisette van Dijk

    2 jaar geleden
    @ Leonarda Van Opbroecke, fijn dat er nog andere mensen zijn die wel zelf onderzoek doen en een eigen mening durven vormen. Nu de (Belgische) pers nog overtuigen dat ze dat OOK kunnen doen. Zelensky de balletdanser en Zelensky de toneelspeler/president hoeven helemaal geen familie te zijn. Misschien is Zelensky net zo'n gewone naam als Jansen hier bij ons.
  • Frank Janssens

    2 jaar geleden
    Europa is totaal verkeerd bezig: emotionaliteit en hysterie lossen niets op. De volgende toenadering met Rusland gaat 30 jaar duren als het ooit gebeurt... We duwen Rusland in de handen van China. Na de twee wereldoorlogen hebben we ook tijd nodig gehad om weer vriendjes te worden met Duitsland. Iedereen is dat blijkbaar vergeten, zo pal bij de deur. En daar gebeurde échte genocide, wel doordacht en op haast industriële wijze. Zouden we niet beter Zelensky aan een diplomatieke oplossing zetten?
  • Eddy De Schrijver

    2 jaar geleden
    Ze haten het westen maar komen er wel wonen en leven de hypocrieten. Blijkbaar is het hier dan toch beter dan in hun imperium.
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Die dochter van Putin was ook een vermaarde turnster of niet ? Een artistiek koppel dus, wat is daar nu fout mee ? Het kind heeft ook niet gekozen om geboren te worden als dochter van Putin, zij heeft recht op een volwaardig eigen leven met wie het ook mag zijn. Misschien is die dochter wel een heel tof iemand ? Dat weet toch niemand. Niet zomaar oordelen zonder de mensen te kennen, zeg ik dan.
  • Leonarda Van Opbroecke

    2 jaar geleden
    Paul Slinger, deze is een balletdanser. Die hoge lichamelijke prestaties lever je niet met geld. De andere daarentegen is miljardair geworden door in zijn talrijke offshore bedrijven samen te werken met net die oligarchen en hijzelf ook nog jarenlang belastingen in Oekraïne ontliep. Het land dat hem zogezegd toch zo aan het hart ligt! Lees wat artikels van The Guardian dan weet u hoeveel persoonlijke eigendommen onze oorlogspresident al heeft in Londen. Nog niet te spreken over Belize, enz.