2022 Getty Images

Popzangeres Rihanna is bevallen van eerste baby: nog even wachten op naam én foto's

Popzangeres Rihanna is bevallen. Dat melden Amerikaanse media. Het is de eerste baby voor haar en haar partner, rapper A$AP Rocky. Het koppel maakte het nieuws van de zwangerschap pas eind januari bekend met een reeks opvallende foto's die gemaakt waren in New York. 

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ zou Rihanna op 13 mei al in Los Angeles bevallen zijn van een zoon. Een naam is nog niet bekend. Het koppel heeft het nieuws ook nog niet zelf bevestigd. 

Met een fotoshoot in de sneeuw in New York maakten Rihanna (34) en A$AP Rocky (33) afgelopen winter bekend dat ze dit voorjaar een baby verwachtten. De foto's waarop Rihanna te zien was met haar ontblote buik en een lange felroze jas van Chanel waarvan slechts 1 knoop dicht was, gingen de wereld rond. De geruchten over een zwangerschap deden toen al langer de ronde.  

Avalon All rights reserved.

Sindsdien dook Rihanna nog op verschillende plaatsen op. Wat telkens opviel was dat ze haar kledingstijl niet aanpaste aan haar zwangerschap.  

2022 Invision

Aan het modemagazine Vogue vertelde de zangeres in april dat ze nooit van plan geweest was te shoppen in de zwangerschapsafdeling. "Het spijt me, het is te leuk om je op te maken. Ik ben niet van plan om dat deel te laten verdwijnen omdat mijn lichaam verandert. Ik hoop dat ik heb kunnen herdefiniëren wat gezien wordt als passend voor zwangere vrouwen. Mijn lichaam doet momenteel ongelofelijke dingen en daar ga ik me niet voor schamen. Dit moet een feestelijke tijd zijn. Waarom zou je je zwangerschap moeten verbergen?"

Over het moederschap zelf zei Rihanna dat ze ernaar uitkijkt om een leermeester te zijn, maar vooral ook een student. "Ik denk dat ik meer van mijn kind ga leren dan ik het ooit zal kunnen leren." 

BEKIJK: Achter de schermen bij de uitgebreide fotoshoot voor Vogue:

A$AP Rocky werd een maand geleden nog opgepakt op de luchthaven van Los Angeles op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij eind vorig jaar. Hij was toen net geland na een reis met Rihanna in Barbados, het eiland waar de zangeres geboren is.

Meest gelezen