RV/AP
Volledig scherm
© RV/AP

Dierenarts weerlegt argumenten van Amber Heard: “Een hond krijgt geen darmproblemen van wiet”

CelebritiesJohnny Depp (58) is er zeker van: zijn ex-vrouw Amber Heard (36) legde een drol in hun huwelijksbed om hem te tarten. Maar volgens Amber is dat niet waar, zo verklaarde ze in de rechtbank. Zij steekt het op Johnny’s hond, Boo. Die zou wiet hebben ingeslikt als puppy, waardoor het dier levenslange darmproblemen kreeg. “Kan niet”, zo beweert een dierenarts nu op TikTok.

11 reacties

  • Sylvain Helsen

    2 jaar geleden
    Één enkele zwaluw maakt de lente nog niet. Wat die dierenarts daar beweert, klopt volgens mij niet. Want volgens de medische literatuur bestaat er wel degelijk een syndroom waarbij mensen die in contact komen met één of andere vorm van drugs, last kunnen krijgen van braken. Wat uiteraard een gastro-intestinaal gebeuren is. Hetzelfde geldt voor diarree of constipatie. Van beide acteurs is duidelijk een flinke hoek af. Die hond heeft misschien wel meer drugs naar binnen gekregen dan wat anders.
  • Bert Vandamme

    2 jaar geleden
    Dat mens is in staat om zelf een drol in bed te leggen en dan in schoenen van een ander te schuiven. Heeft ze al 1 waarheid verteld gedurende dat proces, één ?!
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Op de amerikaanse buis is dit een soap waar iedereen van geniet.
  • Luc D'haese

    2 jaar geleden
    Deze dame heeft duidelijk een probleem.
  • Mark Peeters

    2 jaar geleden
    Mijne hond heeft wiet geeten en had wel diaree! Zowel als dat elke mens verschillend is zo is dit ook bij dieren!