Radio 2

Skateshop in Oostende brengt skateboard met foto Arno uit

Een skateshop in Oostende brengt morgen een bijzonder skateboard uit als eerbetoon aan de overleden muzikant Arno. Daarop staat een foto van Arno en een fragment van de tekst van "Oh la la la" van TC Matic. Morgen zou de zanger 73 geworden zijn.

Arno overleed vorige maand aan de gevolgen van pancreaskanker. Fabian Verhaeghe van de skateshop: "Arno is natuurlijk een icoon in België en daarbuiten, maar vooral ook in Oostende. Onze winkel Bolts Skateshop ligt in Oostende en daarom wilden we een mooi eerbetoon brengen aan Arno. We zijn in contact gekomen met Danny Willems, de vriend en vaste fotograaf van Arno. We mogen zijn mooie foto gebruiken. "

Radio 2

Bolts Skateshop verkoopt 150 van die Arno-boards aan 100 euro per stuk, maar de opbrengst gaat naar een goed doel. "We willen daar geen winst op maken. We willen daar een goed doel mee steunen en tegelijkertijd Arno eren. Daarom gaat de opbrengst naar Kom op tegen Kanker. Sommige mensen zullen zo'n plank aan hun muur hangen, maar je kan er ook echt mee skaten natuurlijk."

Meest gelezen