Nidal, Thomas en Héritier: maak kennis met de drie gloednieuwe Ketnet-wrappers

Nidal van Rijn, Thomas De Smet en Héritier Tipo zijn de drie nieuwe Ketnet-wrappers. De namen werden vanmorgen onthuld tijdens het programma "Wie wordt wrapper" op Ketnet. Daarin werd de afgelopen weken gezocht naar drie opvolgers voor Sien Wynants en Thomas Vanachteren. Meer dan 4.000 jongeren stelden zich kandidaat.

"Er komt heel weinig uit, maar er gebeurt heel veel vanbinnen. Ik ben heel blij om hier te staan." De drie nieuwe Ketnet-wrappers kunnen het nog niet meteen geloven dat zij de winnaars zijn van "Wie wordt wrapper". Nidal, Thomas en Héritier zijn door de Ketnet-kijkers thuis en een jury verkozen tot de opvolgers van Sien Wynants en Thomas Vanachteren, die begin dit jaar hun afscheid als Ketnet-wrapper aankondigden.

Het is al de vierde keer dat Ketnet via een talentenjacht op zoek gaat naar nieuwe wrappers. Naast Sien Wynants, werden ook Charlotte Leysen en Gloria Monserez ontdekt via "Wie wordt wrapper?" 

4.087 jongeren stelden zich kandidaat. Daarvan bleven uiteindelijk 10 kandidaten over die doormochten naar de liveshows. Vanmorgen was de finale. Arjan, Dara en Nona haalden het net niet.

Bekijk het moment dat de nieuwe Ketnet-wrappers bekend worden gemaakt:

Videospeler inladen...

Nidal van Rijn

Nidal is 19 jaar en afkomstig uit Hechtel. Hij volgt lerarenopleiding Nederlands en zedenleer. In zijn vrije tijd is hij Chiro-leider en gaat hij graag naar de cinema. Hij kan kunstjes met zijn wenkbrauwen en neusgaten en is een megafan van Bart Peeters. De Ketnetters kunnen Nidal kennen uit de Ketnet-reeks "Wannabe's".

© VRT

Thomas De Smet

Thomas is 22 jaar en afkomstig uit Meise. Intussen woont hij in Puurs. Hij studeert Media en Entertainment Business, is scoutsleider en enthousiaste amateurvoetballer. Thomas heeft een hond ROX, is doodsbang van spinnen en neemt al eens graag mensen beet. Ketnetters kunnen Thomas herkennen uit de Ketnet-reeks "De Hoppers".

© VRT

Héritier Tipo

Héritier is 22 jaar en komt uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij studeert Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel en is een echte polyglot, iemand die veel talen kent. Héritier spreekt vlotjes Frans, Engels en Nederlands. Daarnaast zingt, danst en acteert hij.

© VRT

Meest gelezen