CEO Arnaud Feist.
Volledig scherm
CEO Arnaud Feist. © BELGA

Goed nieuws voor reiziger: CEO van Brussels Airport verwacht geen chaos tijdens de zomer

Het wordt een drukke zomer op Brussels Airport, maar de drukte zou beheersbaar moeten zijn. “Ik verwacht geen chaos zoals onlangs op andere luchthavens.” Dat laat Arnaud Feist, de CEO van luchthavenuitbater Brussels Airport Company, weten.

6 reacties

  • Franciscus Vander Elst

    2 jaar geleden
    Betaal de mensen correct en de belastingen moeten omlaag
  • Nico Herbots

    2 jaar geleden
    Nee, nu het plebs massaal zijn vakantie moet annuleren omdat de spaarcenten razendsnel aan het verdampen zijn, zal de drukte wel meevallen. En de echt belangrijke mensen reizen trouwens niet met het openbare vliegvervoer, als zij maar geen hinder ondervinden, dat is het belangrijkste. Nu, wij gaan voor de zekerheid toch maar met de auto. Niet te ver, niet te duur, niet te lang. Bescheiden, zoals het iemand van mijn positie betaamt. We zullen onze plaats terug leren kennen, willen of niet.
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Deze man heeft een heel bijzondere gave. Hij kan blijkbaar voorspellen dat er weinig mensen nog vluchten (reizen) gaan boeken... Zou hij ook de winnende cijfers van de lotto kunnen voorspellen?
  • emiel wouters

    2 jaar geleden
    Niet te vroeg lachen, anderen luisteren mee.
  • Wesley Kenis

    2 jaar geleden
    Volgens hem zijn er nooit problemen...maarja als je enkel privéjet gebruikt...wanneer zou hij voor het laatst eens TUSSEN zijn reizigers gezeten hebben...juist ja, wereldvreemd net zoals alle andere "verantwoordelijken"