Kijkers geërgerd door grote fout in plot van “afgrijselijke” nieuwe Netflix-film

De nieuwe Netflix-film Senior Year ergert veel kijkers. Niet alleen omdat het volgens velen een “afgrijselijke” film is, maar ook omdat hij een niet onbelangrijke verhaallijn totaal onbeantwoord laat.

jvh
Bron: The Independent

In de film Senior Year speelt Rebel Wilson een cheerleader die in een coma valt op de vooravond van haar schoolbal. Twintig jaar later wordt ze weer wakker en keert ze terug naar school om de draad van haar leven weer op te pikken.

De film werd door critici én kijkers met de grond gelijk gemaakt. Op de website Rotten Tomatoes heeft de film een lamentabele score van 26% en op sociale media worden omschrijvingen als “afgrijselijke film” niet geschuwd.

Bovendien hebben veel kijkers vragen bij een grote fout in de plot. Het personage van Wilson valt namelijk in een coma na sabotage door twee collega-cheerleaders, maar op die verhaallijn wordt nooit meer ingegaan. “Het ergste van deze film is dat niemand in de problemen raakt voor poging tot moord”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER