Direct naar artikelinhoud
NieuwsTelevisie

Ketnet kiest drie nieuwe wrappers

De drie nieuwe Ketnet-wrappers: Héritier Tipo, Thomas De Smet en Nidal van Rijn.Beeld Ketnet

Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet zijn verkozen tot nieuwe Ketnet-wrappers. De drie komen als winnaars uit de bus van een wedstrijd die Ketnet in januari lanceerde. In totaal stelden 4.087 jongeren zich kandidaat.

De afgelopen weken maakten Ketnet-kijkers kennis met de tien finalisten in Wie wordt wrapper? Zondag werd vervolgens bekendgemaakt dat Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet de felbegeerde plaatsjes in de wacht hadden gesleept. Zij vormen vanaf nu met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het nieuwe wrappersteam van Ketnet.

Nidal van Rijn is 19 jaar en afkomstig uit Hechtel. Hij volgt de lerarenopleiding Nederlands en zedenleer. Thomas De Smet is 22 jaar, komt uit Meise en studeert Media en Entertainment Business. Héritier Tipo ten slotte is 22 jaar en komt uit Sint-Jans-Molenbeek. Hij studeert Organisatie en Management aan de Erasmushogeschool in Brussel.

Ketnet is al 24 jaar een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als wrapper de eerste Ketnet-uitzending. Hij vormde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrapperskwartet. Andere ex-wrappers die het later maakten in de media zijn onder anderen Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Karolien Debecker en Niels Destadsbader.

Komende week kunnen de Ketnetters de nieuwe wrappers ontmoeten op het Ketnet Feestweekend in Plopsaland De Panne.