Het enige échte K3-water is nu te koop

Voor het eerst lanceert Studio 100 een eigen water: het K3-water. Het mineraalwater komt rechtstreeks uit de Antwerpse Kempen, uit de bron van drankenproducent Ordal in Ranst. Het familiebedrijf Ordal werkt voor het nieuwe water samen met Studio 100 en drankencentrale Prik & Tik. Het nieuwe water is vanaf nu op de markt.

CMA

Het nieuwe K3-water rolde vandaag al in grote hoeveelheden van de band bij drankenproducent Ordal uit Ranst. "Het is natuurlijk mineraal bronwater uit onze eigen bron", zegt Liesbeth Schelkens van Ordal. "Het water komt rechtstreeks uit de Kempische bodem en heeft een perfecte samenstelling voor jong en oud."

"Gezonde voeding promoten"

Na het fruit van Kabouter Plop of Maya De Bij komt Studio 100 nu voor het eerst met een eigen water. "Het is inderdaad de eerste keer dat we samen met een partner water op de markt brengen", zegt Hans Bourlon, CEO van Studio 100.

"Het past in onze strategie om ook gezonde voeding op de markt te brengen, of tenminste mee op te nemen in ons aanbod", zegt Bourlon. Met het water wil Studio 100 haar aanbod zo compleet mogelijk maken voor gezinnen met jonge kinderen. Het échte K3-water is vanaf nu exclusief bij Prik & Tik te koop.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen